Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Βγαίνουμε Χανιά» κάθε Τρίτη με 10 ευρώ

«Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Χανιά». Ετσι ονομάζεται η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και του Συλλόγου Εστίασης που εγκαινιάζεται την ερχόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.
Μια πρωτοβουλία που στην εποχή της οικονομικής κρίσης έχει μεγάλη σημασία, καθώς οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις εστίασης θα προσφέρουν σε κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων μενού φαγητού στα 10 ευρώ, φιάλη κρασί στα 10, ποτό στα 5 και καφέ στα 2.
Οπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, «μέσα από αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου της εστίασης, που είναι ένας από τους πιο δραστήριους στο κέντρο της πόλης μας και βασικός μοχλός της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας. Παράλληλα μέσω αυτού του προγράμματος θα δοθεί η δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων να απολαμβάνουν κάθε Τρίτη γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές».
Η πρώτη φάση του προγράμματος «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Χανιά» θα διαρκέσει τρεις μήνες, από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Απριλίου 2013. Κάθε επιχείρηση που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα θα φέρει ειδική πληροφοριακή αφίσα στην είσοδό της, ενώ ο κατάλογος με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα ανακοινωθεί διά του Τύπου και θα βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά από το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013: στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Χανίων (http://www.chania.gr), στη σελίδα του Δήμου Χανίων στο facebook (www.facebook.com/Chania.city), στη σελίδα του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων στο facebook (www.facebook.com/estiasichania).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου