Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "AsiaQuest" στο Booze στην Αθήνα

Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "AsiaQuest: Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο", θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στο Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στην Αθήνα.
Στο ντοκιμαντέρ αποτυπώνονται ταξίδια και εθελοντισμός!
Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν και την Ασία σε 6 μήνες!
Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιατική κουλτούρα να είναι άκρως απολαυστική!
Σαγηνευτικά τοπία, μεγαλοπρεπείς ναοί, εξωτικές αγορές, παραδοσιακοί χοροί, έντονες γεύσεις και φυσικά μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι κάνανε το ταξίδι αυτό ξεχωριστό! Βέβαια και πάλι, κύριος σκοπός ήταν η προσφορά σε τοπικές κοινότητες όπου υπάρχει ανάγκη. Έτσι, με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να χτίσουν ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες σε Καμπότζη και Βιετνάμ!
Το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας καθηλώσει κάνοντας όλοι μαζί ένα υπέροχο ταξίδι από το εγώ στο εμείς!
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και Θεοδώρα Μπίτση. Μοντάζ: Anna Bardaka.
Για όποιον θέλει να στηρίξει την προσπάθειά των δημιουργών, το dvd θα διατίθεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.
Οι πόρτες ανοίγουν μια ώρα πριν την έναρξη της προβολής και οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Είσοδος ελεύθερη.
Δείτε το τρέιλερ του AsiaQuest ντοκιμαντέρ εδώ: https://youtu.be/uUG3Zq9HNcQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου