Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τζαζ φεστιβάλ στον Βάμο

Το 5ο Jazz in July festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος τον Ιούλιο στον Βάμο και θα περιλαμβάνει συναυλίες, κινηματογράφο και έκθεση φωτογραφίας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• 4/7 Αγγελική Τουμπανάκη και Buzz Bastardz. Βαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί, μελωδίες της Μεσογείου, jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμοί
• 6/7 Scarlet Nights  Ακουστική, αισθαντική και χορευτική ατμόσφαιρα με μεγάλα jazz standards και διασκευές από τη σύγχρονη μουσική δημιουργία.
• 12/7/2016. Ραφαηλίδης/Κλαμπάνης/Μάνεσης Τρίο Τρεις κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί επεξεργάζονται, διερευνούν και παρουσιάζουν την όσμωση των προσωπικών τους συνθέσεων. Μια σύγχρονη jazz δημιουργία.
• 16/7/2016. Grace Flowers Quintet Τα αποσπάσματα της Οδύσσειας και οι προσωπικές συνθέσεις αναπτύσσονται μουσικά με οδηγό τη modal jazz, την post bebop του Coltrane, τους Γάλλους ιμπρεσσιονιστές.
• 17/7/2016. Τριλογία. Κοντραφούρης/Τρανταλίδης/Σαμαράς Τρίο Τρεις από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς της jazz από καταβολής! Μια ανεπανάληπτη jazz εμπειρία! Οι μουσικοί: Γιώργος Τρανταλίδης-τύμπανα, Γιώτης Σαμαράς-κιθάρα Γιώργος Κοντραφούρης-hammond organ
• 23/7/2016. Jazz και Κινηματογράφος. “Cotton Club” του F.F.Coppola με ελεύθερη είσοδο
• 27/7/2016. Σωκράτης Σινόπουλος Quartet Ο αρχαίος ήχος της πολίτικης λύρας συναντά την jazz και τη σύγχρονη μουσική
• 30/7/2016. Γιώργος Φακανάς Group Το εξαιρετικό κουιντέτο του σπουδαίου και διακεκριμένου μπασίστα και μουσικοπαιδαγωγού Γιώργου Φακανά σε μια Μεγάλη εμφάνιση!
Οι συναυλίες θα γίνουν στο αμφιθέατρο “β” στον Βάμο και αρχίζουν στις 9μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ στην πόρτα/ 10 ευρώ από προπώληση/ 65 ευρώ για το σύνολο των συναυλιών.
Εισιτήρια προπωλούνται   στα εξής σημεία:
Βάμος. Τουριστικό Γραφείο “Vamos Village”, ταβέρνα “Στέρνα του Μπλουμοσήφη”, εστιατόριο “Χασομέρι”
Χανιά. Βιβλιοπωλείο “Μικρό Καράβι”, Δασκαλογιάννη 59, Σπλάντζια.
Οπως σημειώνουν οι οργανωτές, το φεστιβάλ θα γίνει, στο αμφιθέατρο “β”. Τα εισιτήρια τιμώνται 12 ευρώ στην είσοδο, 10 ευρώ από προπώληση και 65 ευρώ για το σύνολο των συναυλιών.
Περισσότερες πληροφορίες στο vamosart@ gmail.com, τηλ. 6939983958
(Χανιώτικα νέα - 30/6/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/5o-tzaz-festival/#ixzz4D4tFaDuI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου