Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ενδιαφέρον από την Κίνα για τα κρητικά προϊόντα

Ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα έδειξαν οι εκπρόσωποι της κρατικής εταιρείας της Κίνας που διαχειρίζεται σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της  Περιφέρειας του Hubei.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, με τα στελέχη της εταιρείας συναντήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πρωτογενούς Τομέα Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, η οποία συμμετείχε στις εργασίες του Διεθνούς Φόρουμ με θέμα “Global Production Capacity and Business cooperation”, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Hubei στην πόλη Wuhan στην Κίνα.
Η πρόσκληση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο συνέδριο, αποτέλεσε συνέχεια της επίσκεψης, που πραγματοποίησε στο νησί τον περασμένο Μάρτιο αντιπροσωπία της Περιφέρειας  του Hubei και της υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Περιφερειών».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «στο πλαίσιο υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας του Hubei, τα στελέχη της κρατικής εταιρείας, δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν άμεσα συνεργασίες με την Κρήτη.
Από την έρευνα αγοράς που έγινε στα ράφια των S/M διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ποιοτικά προϊόντα. Η Περιφέρεια του Hubei αριθμεί 61 εκατ. πληθυσμό και συγκεκριμένα η πόλη Wuhan έχει 12 εκατ. κατοίκους».
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 27/6/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/endiaferon-gia-kritika-proionta-2/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου