Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μουσική και αλληλεγγύη για το "Κύτταρο Χαλέπας"

Περισσότερες από 120 οικογένειες στηρίζει πλέον το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου “Κύτταρο Χαλέπας” υπέρ του οποίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Στη μουσική εκδήλωση, την οποία διοργανώνει το “Κύτταρο” θα συμμετέχει το μουσικό σύνολο “Vamos Essemble” με την ερμηνεύτρια Ιωάννα Φόρτη.
Χθες, σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι τόσο του μουσικού
συνόλου όσο και του “Κυττάρου” απηύθυναν κάλεσμα στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του Κυττάρου άρχισε να λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2011 και στηρίζει περισσότερες από 120 οικογένειες με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Χανίων.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του μουσικού συνόλου Κώστας Κεχράκος, επισήμανε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τους “Vamos Essemble” η συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκδήλωση του “Κυττάρου”.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με την εκδήλωση αυτή για το μουσικό σύνολο “Vamos Essemble” κλείνει μία περίοδος, μια και «δεν θα εμφανιστούμε για ένα διάστημα. Θέλουμε σιγά – σιγά να βγει και μια καινούργια δουλειά τον “Vamos Essemble” από άποψη δημιουργίας».
Ο Κώστας Κεχράκος υπογράμμισε επίσης ότι «η μουσική γλυκαίνει τη ψυχή. Ο,τι ακριβώς κάνει και η αλληλεγγύη. Φυσικά και πάνε μαζί. Και γι’ αυτό είμαστε και εμείς εδώ».
Το μέλος του Δ.Σ. του “Κυττάρου” Κατερίνα Κασαπάκη κάλεσε τους Χανιώτες στη συγκεκριμένη εκδήλωση αλληλεγγύης υπογραμμίζοντας ότι τα έσοδα θα στηρίξουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
«Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που η “Vamos Essemble” αποφασίζουν να κλείσουν το φετινό τους πρόγραμμα με μία εκδήλωση για ΄μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα στηρίξουν τη λειτουργία του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης που αυτή τη στιγμή στηρίζει πάνω από 120 οικογένειες με τρόφιμα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την πρόθεσή τους. Και για άλλη μια φορά καλούμε όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει το Κύτταρο Χαλέπας και τη λειτουργία του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης», είπε η κ. Κασαπάκη.
Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου: “Μουσικό σύνολο Vamos Essemble”, Νίκος Φραγκιαδάκης, η γραμματέας του “Κυττάρου Χαλέπας”, Μαρία Κληματσάκη και το μέλος του “Κυττάρου”, Αναστασία Ξανθουδάκη.
Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει ένα ευρύ ρεπερτόριο.
Τιμή εισόδου 10 ευρώ (προπώληση 8 ευρώ). Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο “Πετράκη”.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 18/11/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/mousiki-ke-allilengii/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου