Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Πρώτο βραβείο για το χανιώτικο ροκ συγκρότημα Coretheband

Ενα χανιώτικο ροκ συγκρότημα συνεχίζει να παίρνει διακρίσεις σε διαγωνισμούς και να συνεπαίρνει τους φίλους της μουσικής που “ταξιδεύουν” με τους ήχους του.
Ο λόγος για το ποπ – ροκ – indie γκρουπ “Coretheband” το οποίο ήρθε πρώτο στον τελικό του Athens Hard Rock Rising 2016 που πραγματοποιήθηκε στη 1 Ιουνίου 2016 στο Hard Rock Cafe της Αθήνας.
Στον τελικό διαγωνίστηκαν πέντε συγκροτήματα από τα 27 που είχαν λάβει μέρος στο αρχικό
μέρος του διαγωνισμού.
Οι Coretheband είναι τώρα έτοιμοι για τον παγκόσμιο τελικό.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Σήφη Λιονάκη, Λευτέρη Θεοδωράκη, Αρτέμη Ξωμεριτάκη, Maxi Kabutz και Jacob Gale.
Οπως μας λέει ο Jacob Gale τo γκρουπ δημιουργήθηκε το 2012 με τα μέλη του τότε να είναι στο σύνολό τους μαθητές. Τώρα, τα τέσσερα από τα μέλη του συγκροτήματος είναι φοιτητές. Ηδη, έχουν κάνει εμφανίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το 2015 είχαν εμφανιστεί στη Νορβηγία όπου είχαν αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα μετά την νίκη τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό Global battle of the bands Greece.
•Το τραγούδι για το οποίο πήραν το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Athens Hard Rock Rising 2016 βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.hardrockrising.com/band/6440
(Χανιώτικα νέα web - 3/6/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/proto-vravio-gia-to-chaniotiko-rok-sigkrotima-core-the-band/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου