Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Πιστοποιητικό διάκρισης για το Μουσείο Τυπογραφίας από το trip advisor για δεύτερη χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσείο Τυπογραφίας έχει τη χαρά και την τιμή να βραβεύεται από τους επισκέπτες του με πιστοποιητικό διάκρισης του “TripAdvisor” για παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας!
«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Μουσείο Τυπογραφίας επιλέχθηκε για το Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2016, χάρη στις εξαιρετικές κριτικές που έχετε λάβει σε σταθερή βάση στο “TripAdvisor”» αναφέρει χαρακτηριστικά η ειδοποίηση από το “TripAdvisor”.
To Μουσείο Τυπογραφίας κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των επισκεπτών του “TripAdvisor” και τα σχόλια που “ανέβασαν” όσοι το “βαθμολόγησαν” είναι παραπάνω από συγκινητικά: “Μοναδικό”, “Καταπληκτικό”, “Ενα διαμάντι”, “Πρέπει να το δείτε”, “Ενα υπέροχο Μουσείο”, “Θαυμάσια Συλλογή, Μοναδικά εκθέματα” είναι μόνο μερικές από τις κριτικές.
«Σας περιμένουμε λοιπόν, για να ξεναγηθείτε από κοντά στην ιστορία της τέχνης που άλλαξε τα πάντα. Στην μαγευτική ιστορία της τυπογραφίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του Μουσείου Τυπογραφίας.
Info:
Θερινό ωράριο λειτουργίας 18/4 – 30/9:
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή: 10π.μ. – 4μ.μ.
Παρασκευή: 11π.μ. – 7μ.μ.
Δευτέρα & Σάββατο: Kλειστά
τηλ. επικοινωνίας: (+30) 2821080090.
(Χανιώτικα νέα - 9/6/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/pistopiitiko-diakrisis-gia-to-mousio-tipografias-2/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου