Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τι θ' ακούσουμε από τον πρωθυπουργό;

Η Κρήτη υποδέχεται σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Με την ελπίδα αυτή τη φορά τα όσα εξαγγελθούν να μη μείνουν στα λόγια. Τα όσα πει ο πρωθυπουργός να συνοδευτούν άμεσα από πράξεις.
Βασικό θέμα στην ατζέντα του θα είναι προφανώς ο Βόρειος Οδικός Αξονας για τον οποίο ήδη 58 επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς της Κρήτης σε επιστολή τους προς τον ίδιο, διαμαρτύρονται καθώς «ο σύγχρονος και πολλά υποσχόμενος αυτοκινητόδρομος  που θα διέσχιζε και θα ένωνε την Κρήτη από άκρη σε άκρη (Καστέλι Κισάμου - Σητεία), περιορίστηκε στο μισό του εύρος, “διχοτομώντας” το νησί». Σε παρόμοιο πνεύμα η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου και ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ζητούν την κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που «θα συνδέει την Κίσαμο με τη Σητεία» και ευελπιστούν να συμβάλλει «ενεργά στην ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία όλης της Κρήτης».
Θα αφουγκραστεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση τις ανησυχίες των φορέων;
Και επειδή αναμένεται ο κ. Τσίπρας και στα Χανιά θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για ζητήματα του Νομού, όπως π.χ. η παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην τοπική κοινωνία;
Ιδωμεν...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 21/9/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/ti-th-akousoume-apo-ton-prothipourgo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου