Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Νέες διακρίσεις σε διεθνές φεστιβάλ ταινιών για την Περιφέρεια Κρήτης και τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (“Incredible Crete: Surprisingly yours!”). Η νέα διάκριση της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή του τουρισμού της πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Ζάγκρεμπ, στην Κροατία “Zagreb Tour Film Festival”.
Το σποτ της Περιφέρειας Κρήτης “Crete – Incredible Hospitality” απέσπασε το βραβείο καλύτερου σποτ (up to 3 minutes) ενώ το σποτ “Crete – All the world on one island” κέρδισε ειδικό βραβείο καλύτερου σεναρίου.
Εξάλλου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Κρήτης, στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών «Baku International Tourism Film Festival» στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν που πραγματοποιήθηκε 25-29 Ιουνίου, το βίντεο Crete: «All the world on one island!» κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία: “COUNTRY, REGION, CITY” για το σποτ με τον «τρελό» σκηνοθέτη και τον δύσπιστο παραγωγό. H Περιφέρεια Κρήτης συγχαίρει τον Κρητικό σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας ότι με μεθοδική δουλειά και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο μας, η Κρήτη μπορεί να πρωταγωνιστεί και να πρωτοπορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό".
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι "οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς για την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό".
All the world on one island - Crete from Indigoview on Vimeo.
(Χανιώτικα νέα - 3/7/2014)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/nea-diakrisi-gia-vinteo-tis-periferias-ke-tou-thodori-papadoulaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου