Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Santa Run

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Santa Run στις 26 Δεκεμβρίου απηύθυναν οι διοργανωτές και οι εκπρόσωποι των σωματείων σε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Χανίων.
Στη συνέντευξη μίλησαν: Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος προσκάλεσε τον κόσμο «να φορέσει τη στολη του Santa Run και να στείλει μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς», ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο οποίος σημείωσε ότι το Santa Run είναι «μια εξαιρετική δράση», ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, εκ μέρους όλων των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και ο οικονομικός επόπτης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Νίκος Ηλιάκης, τόνισε ότι το ΕΒΕ συστρατεύεται στην προσπάθεια του Δήμου και απηύθυνε κάλεσμα στο Santa Run.\
Κάλεσματα απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος του σωματείου Santa Run, Νεκτάριος Ξανθουδάκης αλλά και οι εκπρόσωποι των σωματείων τα οποία στηρίζει το Santa Run:
Η εκπρόσωπος του “Ορίζοντα” Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, η εκπρόσωπος του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Δήμητρα Μηνά, ο πρόεδρος του ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη”, Νικόλαος Τρίκκας και η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Μάγκι Αρσενίδη.
Στο πρόγραμμα του Santa Run αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Του σωματείου Santa Run, Ρούλα Δρακάκη.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να επισκέπτονται το σπίτι του Santa Run στην πλατεία Αγοράς καθημερινά έως τις 15 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. Έως τη 1 μ.μ. Και από τις 5 μ.μ. Έως τις 9 μ.μ. Και από 16 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Επίσης στο φετινό Santa Run θα συμμετέχουν ο Γιάννης Χαρούλης και οι: Γιάννης Παπατζανής, Ζαχαρίας Σπυριδάκης και Μπάμπης Παρασχάκης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Δεκεμβρίου χιλιάδες Άι Βασίληδες θα ξεχυθούν στην πόλη των Χανιών για να στηρίξουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και συγκεκριμένα τέσσερα σωματεία της πόλης (Ορίζοντας, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κ.Η.Φ.Α.ΜΕ.Α, ΕΛΕΠΑΠ).
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 18/12/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/kalesma-gia-maziki-symmetochi-sto-santa-run/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου