Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Ηρθαν τα… Χριστούγεννα στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας καθώς άνοιξε χθες τις πύλες της η “Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη” του Δήμου Χανίων.
H επίσημη έναρξη έγινε αργά το απόγευμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία Ενηλίκων του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., αλλά και κεράσματα στον κόσμο από το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων και την ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.
Τα παιδιά έπαιξαν στα παιγνίδια που είχαν αναπτυχθεί ενώ η τραγουδίστρια Βάλια Αλεξίου με τη μουσική της παρέα ερμήνευσε γνωστά τραγούδια.
Στους χώρους του Πάρκου είχαν περίπτερα, μεταξύ άλλων, η ομάδα: “ΣυνΑνθρωπος”, η ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ.
Σε χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Γιαννακάκης, αναφέρθηκε στην επιλογή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας για τη “Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη”, που έχει σκοπό να αναδείξει τον δημόσιο χώρο.
Η “Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη”, με δωρεάν είσοδο, θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Σημειώνεται ότι τα παιγνίδια είναι δωρεάν για τα παιδιά με εξαίρεση το παγοδρόμιο στο οποίο υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ ενώ ο ΔΟΚΟΙΠΠ θα διαθέσει σε δικαιούχους δωρεάν εισιτήρια μέσω του ΔΟΚΟΙΠΠ σε δικαιούχους. Επίσης, δωρεάν είναι τα κεράσματα από το Δημόσιο ΙΕΚ και την ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 18/12/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/christoygenniatiki-paramythoypoli-sto-parko-eirinis-kai-filias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου