Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία η συναυλία στον Φουρνέ με τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Κώστα Λειβαδά και της Ανδριάνας Μπάμπαλη την οποία διοργάνωσε το Σαββατόβραδο η Ενορία Μεταμορφώσεως Σωτήρος Φουρνέ Κυδωνίας στον χώρο του Πολιτιστικού Kέντρου Φουρνέ (παλιό Δημοτικό Σχολείο Φουρνέ).
Το κοινό γέμισε το χώρο απολαμβάνοντας τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε τραγούδια δικά του και άλλων συνθετών (φωτογραφία: Γιώργος Καφτάνης).
Τραγούδια όπως: “Για να σε συναντήσω”, “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα”, “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”, “Μια μέρα έμεινε ακόμα”, “Βρέχει στην Ιωνος Δραγούμη”, “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, “Η επιμονή σου”, “Μοίρα μου έγινες”, κ.α.
Μαζί τους ήταν ο Βαγγέλης Καλαμαράς στα τύμπανα, ο Αιμίλιος Μπαριάμπας στο μπάσο και ο συνθέτης και σολίστας στο μπουζούκι και την κιθάρα Κώστας Βελλιάδης.
Ακολούθησε ένα δίωρο πάρτι με dj με ανθρώπους κάθε ηλικίας να χορεύουν ασταμάτητα.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης και στεγάνωσης του Ιερού Ναού του Φουρνέ.
Οπως σημειώνει ο Κώστας Λειβαδάς για τον ίδιο «είναι σημαντικό που έγινε πρώτη φορά μια συναυλία τραγουδιών εκεί και που η Ενορία και ο πατήρ Εμμανουήλ Σκαλίδης που είναι πάντα κοντά στους νέους, είχε ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία από καιρό για μια βραδιά επικοινωνίας με τη νεολαία σε πρώτο πλάνο».
Ακόμα αναφέρει: «Ηταν πολύ ιδιαίτερο το βράδυ στο Φουρνέ. Και ακολούθησε και ένα τρελό ξέσπασμα χορού 2 ωρών. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη που τραγούδησε τόσο εμπνευσμένα, μαγεύτηκε και αυτή από τον Φουρνέ και τους ανθρώπους του».
Αλλά και η Ανδριάνα Μπάμπαλη αναφέρει ότι έκανε  «νέους φίλους και γνώρισα μια πραγματικά αγνή και ασκητική μορφή, τον οικοδεσπότη μας παπά Μανώλη. Εις το επανειδείν»!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 3/9/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/me-epitichia-i-sinavlia-ston-fourne/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου