Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Συνέδριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, το πανευρωπαϊκό συνέδριο επιχειρηματικότητας (Startup Europe Week) που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) στην Κρήτη και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή/Startup Europe.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα Χανιά στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) στις 3 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. με τη συνδιοργάνωση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και της Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο Ηράκλειο στις 7 Φεβρουαρίου και στο Ρέθυμνο στις 10 Φεβρουαρίου με σκοπό την εξάπλωση του μηνύματος της επιχειρηματικότητας σε όλη την Κρήτη.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το θέμα του συνεδρίου θα είναι: νεοφυείς επιχειρήσεις/καινοτομία.
Οι χώροι διεξαγωγής του συνεδρίου θα είναι:
•Χανιά – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου 3 Φεβρουαρίου: κράτηση θέσεων → https://sewcrete_chania.eventbrite.com
•Ηράκλειο – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου 7 Φεβρουαρίου: κράτηση θέσεων → https://sewcrete_heraklion.eventbrite.com
•Ρέθυμνο – Σπίτι Πολιτισμού 10 Φεβρουαρίου: κράτηση θέσεων → https://sewcrete_rethymno.eventbrite.com
Η εκδήλωση θα ξεκινά στις 9 το πρωί κάθε ημέρας, με τις εγγραφές των επισκεπτών σε κάθε πόλη.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative με τοπικό πρεσβευτή το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός του συνεδρίου, είναι η προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 200+ περιοχές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν στην Ευρώπη.
Στο φετινό Startup Europe Week Crete, οι ομιλίες και τα δρώμενα, θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, της αξιοποίησης της ιδέας, των startups και της καινοτομίας. Θα μας τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθούν ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις εργασιών, εργαστήρια, live events και networking / party events».
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 30/1/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/sinedrio-gia-ti-neaniki-epichirimatikotita-se-chania-rethimno-ke-iraklio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου