Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Προς συνεργασία για τον τουρισμό οι Δήμοι του Νομού Χανίων

Σε συνεργασία για την ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού πλούτου του Ν. Χανίων και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οδεύουν οι Δήμοι του Νομού Χανίων, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Χανίων
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενιαία ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος των Δήμων του Νομού Χανίων, με έμφαση στη φύση, τον πολιτισμό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία και πρόσκληση των δημάρχων Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, «διερευνήθηκε η προοπτική της συνεργασίας και της ενεργούς συμμετοχής και των επτά Δήμων του Ν. Χανίων (Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κισσάμου, Καντάνου – Σελίνου, Σφακίων, Γαύδου), για την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης και προβολής του Ν. Χανίων, αξιοποιώντας τα εργαλεία των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.)».
Ακόμα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι δήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, Τάσος Βάμβουκας, και Γιάννης Μαλανδράκης αντίστοιχα, η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πλατανιά, Γαβριήλ Κουρής, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Σαρικάκη – Αποστολάκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων Χανίων, Κισσάμου, Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου και Σφακίων.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 17/1/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/pros-sinergasia-gia-ton-tourismo-i-dimi-tou-nomou-chanion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου