Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Νέο album από τους Chewing Gun με free download

Ο νέος, δεύτερος δίσκος των Chewing Gun με τίτλο: - volume - κυκλοφόρησε με την είσοδο του 2014.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, οι Chewing Gun αποτελούν όχημα για έκφραση μουσική, ιδεολογική, εικαστική και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί το ανθρώπινο μυαλό για να ουρλιάξει τις αναζητήσεις του. Μπορεί να κυκλοφορήσουν ένα ογκώδες Rock album ή ένα concept πειραματικό δίσκο, ή να φτιάξουν μουσική για μια παράσταση, ταινία, ακόμα και να επενδύσουν ηχητικά και οπτικά ένα installation project. Πρόκειται για μια κολεκτίβα στην οποία ο κάθε συνδημιουργός έρχεται κατά το δοκούν και κατά βούληση.
Το πρώτο τους album, που κυκλοφόρησε το 2011 με τον τίτλο INDUSTRIAL CHEWING MACHINE, είναι ένα πειραματικό, γεμάτο γωνίες, εναλλακτικό εγχείρημα, στο οποίο δοκιμάζουν ο ένας τα μουσικά (και μη) όρια του άλλου. Δέκα κομμάτια τα οποία είναι μια φωτογραφία της ζωής πέντε φίλων τη δεδομένη χρονική περίοδο. Τώρα, με την είσοδο του 2014 κυκλοφορεί το -volume-. Μια experimental extreme art rock δουλειά, η οποία υπερβαίνει σε ενέργεια το ντεμπούτο.
Και στις δύο κυκλοφορίες, η σύνθεση της κολεκτίβας είναι: Τάσος Πέππας - τύμπανα, Γιάννης Γκέκης- μπάσο, Slower- modules soundscapes, Γιώργος Χριστόπουλος- κιθάρες, Τάκης Μάρκου - Κιθάρα Φωνή. Το καινοτόμο στοιχείο είναι πως για πρώτη φορά σε ελληνική μπάντα, στη σύνθεση περιλαμβάνεται ως μέλος ένας «κατασκευαστής» εικόνων. Ο Σπύρος Τσακίρης χρησιμοποιεί τις οπτικές τέχνες σαν μία ακόμη γλώσσα, πέραν της μουσικής, για ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό project.
*Σε αυτούς τους ιστότοπους μπορείτε να κάνετε free download, το άλμπουμ -volume- . http://chewinggun.bandcamp.com/ https://soundcloud.com/chewing-gun http://www.reverbnation.com/chewinggun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου