Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Η αγάπη κινεί τα πάντα"

Η εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα μέσα και από το Κοινοβούλιό της είναι, συχνά, θλιβερή. Υβρεις, εντάσεις, απειλές, είναι στην ημερήσια διάταξη ενός κόσμου που δεν υπάρχει μόνο στους δρόμους, αλλά και μέσα στη Βουλή. Οσο, όμως, κι αν αυτές οι καταστάσεις τυγχάνουν ιδιαίτερης δημοσιότητας, δίνοντας την εντύπωση ότι αποτελούν κυρίαρχη εικόνα, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ο πολιτισμός, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της κοινωνίας, έχει κυρίαρχη θέση σ' όλη τη χώρα αλλά και σ' αυτήν εδώ τη μικρή μας πόλη. Συνεχώς, γίνονται δρώμενα και εκδηλώσεις σε καταστήματα, αλλά και σε δημόσιους χώρους. Οπως προχθές το βράδυ στην Ανατολική Τάφρο. Εκεί με σύνθημα "Η αγάπη κινεί τα πάντα" η ομάδα στήριξης "ΣυνΑνθρωπος" και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας διοργάνωσαν συναυλία αγάπης με σκοπό την κτηριακή βελτίωση του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης. Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Σταύρος Λαμπρόπουλος, Μάνος Μαλαξιανάκης, Human Touch, Σιγανά Ποτάμια, Γιώργος Λιμάκης, η ζωγράφος Σοφία Βλαζάκη κ.ά.
Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπήσαμε και αγαπάμε, η Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αγάπης, που σε αυτή τη δύσκολη εποχή πρέπει να δυναμώσει όσο ποτέ...
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 20/7/2013)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/125552-20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου