Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ανοιξε το “Sala Tennis Club” στο κτήριο της Αντισφαίρισης

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τις τελευταίες εβδομάδες ένας νέος ζεστός χώρος για καφέ ή ποτό στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για το “Sala Tennis Club”, στο κυλικείο του Ομίλου Αντισφαίρισης το οποίο μεταφόρφωσε ο Χάρης Κοντοπυράκης σε ένα ελκυστικό καφέ – μπαρ με καλή μουσική.
Τον χώρο παρουσίασε στους δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ ο Χάρης Κοντοπυράκης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ενώ αναφέρθηκε στα σχέδιά του.
Όπως είπε ο ίδιος ο Χάρης Κοντοπυράκης:
«Πιστεύω ότι είναι ένας υπέροχος χώρος, ο οποίος έχει, πλέον, αναβαθμιστεί σημαντικά. Πέραν του ότι είναι στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, όπου έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς προπονήσεις και αγώνες τένις, είναι ένας υπέροχος χώρος συνολικά, στο κέντρο των Χανίων, ο οποίος θα αφήσει εποχή, όπως παλιά, που εδώ ήταν ένα κέντρο πολιτισμού».
Ο Χάρης Κοντοπυράκης ανέφερε ότι κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει «τον καφέ του, τη σοκολάτα του, ροφήματα, ποτό, τσικουδιά και τσίπουρο με μεζέ, κρασί με μεζέ και καλά γλυκά, που τα φτιάχνουμε εμείς». Ο ίδιος είπε ότι στα σχέδιά του είναι βραδιές με τζαζ αλλά και με όλα τα είδη μουσικής εξηγώντας ότι πρόθεσή του είναι «ο χώρος αυτός να γίνει πολυπολιτισμικός».
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 3/2/2020)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/anoixe-to-quot-sala-tennis-club-quot-sto-ktirio-tis-antisfairisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου