Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Διάκριση για το Domus Renier Boutique Hotel: Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο

Ως το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο διακρίθηκε το Domus Renier Boutique Hotel που βρίσκεται στο ενετικό λιμάνι των Χανίων και βραβεύτηκε στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου 2020, από τα Greek Hotel of the Year 2020 ως BEST HISTORIC HOTEL.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το Domus Renier Boutique Hotel που βρίσκεται στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, βραβεύτηκε στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου 2020, από τα Greek Hotel of the Year 2020 ως BEST HISTORIC HOTEL.
Το Domus Renier Boutique Hotel, διαθέτει 9 δωμάτια και σουίτες,  με διαφορετική αισθητική προσέγγιση, τα οποία είναι διακοσμημένα με αντικείμενα μοναδικής αξίας. Κάποια έχουν στις οροφές τους τοιχογραφίες που δημιουργήθηκαν κατά την κρητική αναγεννησιακή περίοδο του κτιρίου. Όλα είναι εξοπλισμένα με γνώμονα την άνεση, την πολυτέλεια και τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα  περισσότερα από αυτά έχουν θέα το ενετικό λιμάνι, τον αιγυπτιακό φάρο και το Γυαλί Τζαμισί.
Σκοπός της διεύθυνσης του Domus Renier Boutique Hotel είναι να προσφέρει στους φιλοξενούμενους μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης αισθητικής,  με εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Η διοργάνωση Greek Hotel of the Year, που φέτος συμπληρώνει την τρίτη συνεχόμενη χρόνια, επιβραβεύει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας. Τα καλύτερα ξενοδοχεία επιλέγονται με κριτήριο τη μοναδικότητά τους στην αρχιτεκτονική, την διακόσμηση και την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας».
Για την πλήρη λίστα των ξενοδοχείων που κέρδισαν το βραβείο Greek Hotel of the Year 2020  επισκεφτείτε: https://www.hoteloftheyear.gr
Σχετικό δημοσίευμα για τη διάκριση του ξενοδοχείου και στα "Χ.ν." στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.haniotika-nea.gr/diakrisi-gia-chaniotiko-xenodocheio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου