Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΣΗΕΠΗΝ για τις γιορτές σε Χανιά και Ηράκλειο


















Με επιτυχία έγιναν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά των δημοσιογράφων σε Χανιά και Ηράκλειο. Σε σχετικές ανακοινώσεις της η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων, αναφέρει:
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
"Για μια ακόμη χρονιά η ΕΣΗΕΠΗΝ θυμήθηκε τα παιδιά των συναδέλφων στα Χανιά. Μέλη και μη της Ενωσης μας πήραν το δώρο τους από τον Αη Βασίλη σε μια καθ’όλα επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Mega Place. Όπως έχει καθιερωθεί  τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος του Αη Βασίλη έχει ανατεθεί  στον Μάριο Παρασκάκη ο οποίος και φέτος ήταν πειστικότατος και απολαυστικός. Όμως και οι συνάδελφοι απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα και χωρίς το άγχος της καθημερινότητας συζήτησαν τις εξελίξεις στο χώρο μας. Το γεύμα και τα παιγνίδια στο Μπόουλινγκ προσέφερε ευγενώς το Flashnews.gr. Παράλληλα το μεσημεριανό της 21ης Δεκεμβρίου έκρυβε και εκπλήξεις καθώς δύο παιδιά (Γιώργος Γιαίτσης και Αλέξανδρος Σαραντίδης), ο φοιτητής Μιχάλης Χουλάκης και ο Αη Βασίλης Μάριος Παρασκάκης έσβησαν τα κεράκια των γενεθλίων τους. Η ΕΣΗΕΠΗΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Flashnews.gr που ανέλαβε τα έξοδα για την εκδήλωση και την Διεύθυνση και το προσωπικό του πολυχώρου Mega Place για τα δωρεάν παιγνίδια και την άψογη φιλοξενία τους".
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
"Ήταν μία γιορτή γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα δώρα, γιορτινές γεύσεις και ευτυχισμένα παιδικά χαμόγελα! Η φετινή γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ έδωσε την ευκαιρία στους μεγάλους να ανταλλάξουν ευχές και στους μικρούς να υποδεχτούν το …διάσημο Άγιο των ημερών και να γεμίσουν την αγκαλιά τους δώρα!
 Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της παλιάς λαχαναγοράς το μεσημέρι του Σαββάτου.  Περισσότερα από 80 παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραμύθια από τα μέλη της θεατρικής ομάδας των δημοσιογράφων του Ηρακλείου και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ένα μικρό εργαστήρι που στήθηκε σε μία γωνία της μεγάλης αίθουσας. Παράλληλα η υπέροχη νεανική – παιδική χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου με την Λένα Χατζηγεωργίου γέμισε το χώρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και καθήλωσε το κοινό! Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, να γευτούν μικρές λιχουδιές και να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες μακριά από την πιεστική επικαιρότητα. Ευχές για αγάπη, υγεία, ευημερία σε όλο τον κόσμο αλλά και ειδικότερα σε έναν κλάδο που μαστίζεται έδωσαν και πήραν … ενώ ο Άγιος Βασίλης – ο καλός συνάδελφος Κώστας Βεζυράκης στο ρόλο αυτό για 22η χρονιά – βρέθηκε μέσα σε παιδικές αγκαλιές και πολλά χειροκροτήματα, μοίρασε καραμέλες, χαμόγελα και δώρα!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι αφήνοντας μόνο μία γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα και πολλές ευχές από την αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Κατερίνα Μηναδάκη και τον αντιπρόεδρο του ΤΕΑΣ Κώστα Βασιλάκη  να συνοδεύουν τους δημοσιογράφους για «Καλές Γιορτές και το 2015 να φέρει καλές ειδήσεις, ευημερία, υγεία και αγάπη …»
Χρόνια Πολλά!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου