Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η ταινία "Final Shooting" αποκλειστικά στο Διαδίκτυο

Ενα νέο θρίλερ, η ταινία «FINAL SHOOTING» της Στέλλας Μπελέση διανέμεται αποκλειστικά στο διαδίκτυο (μέσω Distrify). Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ταινία έχει γυρισθεί στην Ελλάδα, στην Αγγλική γλώσσα, με ΄Ελληνες και ξένους ηθοποιούς. Έχει Αγγλικούς, Γαλλικούς και Ελληνικούς υπότιτλους. Διάρκεια: 80’11’’ Ηθοποιοί: Νικόλας Πιπεράς(κάμεραμαν), Ρομίνα Κατσικιάν (Σάντρα, πρωταγωνίστρια), Πάολα Κινγκ-Μπορέρο (Τζένυ, βοηθός σκηνοθέτης)), Μαρκ Μπλέηκ (Κρις, παραγωγός), Γιάννης Γεωργούλης (βοηθός κάμεραμαν), Κωστής Μαλκότσης (μοντέρ), Σάββας Μαυρικίδης (σκηνοθέτης), Μαρία Καρρά (Κέητ) Μελίνα Λη-Σον (μακιγιέζ).
Μουσική: Γιώργος Γολεγός. Μοντάζ: Περικλής Ηλιού.  Φωτογραφία: Βασίλης Καρούντζος, Αντρέας Μαργιόλας. Σενάριο-σκηνοθεσία-παραγωγή: Στέλλα Μπελέση.
Υπόθεση: Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα. Που μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Που, εκτός από τα προσωπικά τους προβλήματα, οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα χάσουν την κακοπληρωμένη δουλειά τους. Που ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη μαύρη λίστα. Ο παραγωγός, η πρωταγωνίστρια, ο κάμεραμαν και η βοηθός σκηνοθέτης μιας τηλεοπτικής σειράς κλείνονται κατά λάθος στο στούντιο. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Προβλέπεται να βγουν στις 3 Ιανουαρίου όταν ανοίξει και πάλι το στούντιο. Ο παραγωγός δολοφονείται πρώτος. Ο αόρατος δολοφόνος δε θα σταματήσει αν δεν τους σκοτώσει όλους...
«Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος να ζει κανείς» λέει η Τζένη, βοηθός σκηνοθέτη η οποία χώρισε πρόσφατα από τον αγαπημένο της με τον οποίο σκόπευε ν’ ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν είναι όμως μόνο ο χωρισμός» εξομολογείται «Είναι αυτό το συναίσθημα. Αυτό το κενό. Δεν υπάρχει μέλλον!» Δεν υπάρχει μέλλον γιατί κάποιοι έκλεισαν τους ανθρώπους σε μια παράξενη αόρατη φυλακή. Και τους εξοντώνουν. Με κάθε τρόπο.
Δείτε το τρέηλερ της ταινίας στο http://www.youtube.com/watch?v=pHd9fTE2LWA
και την ταινία στο www.finalshootingmovie.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου