Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Φοιτητές στο σανίδι

Μικρή αποδείχτηκε η υπόγεια αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων για την θεατρική παράσταση "Γιατί δεν μου λες τη δική σου ιστορία" που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης από την Τρίτη 12 έως σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου, στο Υπόγειο του Βενιζέλειου Ωδείου.
Τα μέλη της θεατρικής ομάδας έδωσαν, όπως μας έλεγαν τυχεροί που βρήκαν θέση για να την παρακολουθήσουν, τον καλύτερό τους εαυτό και απέδωσαν με επιτυχία το έργο.
Όπως αναφέρθηκε και στη σχετική ανακοίνωση, η παράσταση αποτελείται από αποσπάσματα έργων με θέμα τον έρωτα. Τον έρωτα ως μουσική, τον έρωτα σε έναν κόσμο άδικο, τον εκφυλισμό του έρωτα σε κόσμο εκμετάλευσης, τον έρωτα ως διαστροφή και παράνοια.
Στη σκηνή ξετυλίγονται εννιά διαφορετικές ιστορίες ξεκινώντας από τις πιο αγνές μορφές των ερωτικών σχέσεων και καταλήγοντας στην παράνοια που μπορεί να οδηγηθεί κάποιος για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.
Όμως, η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή. Δεν χώρεσε ο κόσμος που θέλησε να παρακολουθήσει την παράσταση αφού η προσέλευση ήταν πέραν της χωρητικότητας.
Οπότε είναι σημαντικό να δοθεί παράταση ή να γίνουν νέες παραστάσεις σε μεγαλύτερο χώρο όπως στην αίθουσα και όχι στο υπόγειο του Ωδείου.
Γ. ΛΥΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου