Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Αναγκαίο ένα γρήγορο πλοίο στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς

Τα Χανιά είναι πλέον προορισμός χιλιάδων επισκεπτών κάθε καλοκαίρι. Τόσο το αργό όσο και το γρήγορο πλοίο που είχε δρομολογηθεί στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, γέμιζαν από κόσμο. Ετσι, είναι αναγκαία η δρομολόγηση γρήγορου πλοίου στη συγκεκριμένη γραμμή. Ο κόσμος έτσι θα μπορεί να εξυπηρετηθεί. Αλλά και να επιλέξει πως θα μετακινηθεί. Οι ναυτιλιακές εταιρείες οφείλουν να δρομολογήσουν γρήγορο πλοίο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Χανιώτικων νέων" (4/5/2009) "την ανάγκη δρομολόγησης ενός γρήγορου πλοίου στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς επισημαίνει ο νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης, με επιστολή του προς τις διοικήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών ΑΝΕΚ, Aticca Group και Hellenic Seaways.
Ο κ. Αρχοντάκης καλεί τις τρεις εταιρείες να εξετάσουν το θέμα, δεδομένων των αναγκών τόσο σε επίπεδο τουρισμού όσο και εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, γενικότερα".

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο είναι τυχαία η επισύμανση του Νομάρχη, αλλά από ότι άκουσα, κάποιος επώνυμος "λεφτάς" Χανιώτης,έχει ήδη ενταχθεί στις τάξεις των εφοπλιστών της ακτοπολοϊας με έναν "Ερωτόκριτο". Που σύντομα θα εγκαινιαστεί στο λιμάνι της Σούδας και "μάλον" θα κάνει ταξιδάκια Σούδα - Ιταλία, με τους απαραίτητους ενδιάμεσους σταθμούς. Ράδιο αρβύλα, σκοπιμότητες κλπ, ο χρόνος θα το δείξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν είναι τυχαία η επισύμανση ή όχι, πάντως σίγουρα είναι ανάγκη να μπει ένα γρήγορο πλοίο στα Χανιά. Όπως επίσης είναι ανάγκη να απογαλακτιστούν τα Χανιά από την ΑΝΕΚ η οποία αν και λαϊκής βάσης είναι πρώτα από όλα Α.Ε. και όταν οι άλλες εταιρίες βάζουν γρήγορο καράβι θυμάται να φέρει κάποιο καράβι της προκοπής και όταν το βγάλουν φέρνει ό,τι βρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή