Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ενας ανατρεπτικός… Αη Βασίλης

Στο πνεύμα αλλά και κόντρα στο… ρεύμα των ημερών που τα θέλει όλα καλά και όλα ωραία, η ανατρεπτική κωμωδία: «Ο Αη Βασίλης είναι λέρα» της Josiane Balasko, παρουσιάζεται από τη χανιώτικη θεατρική ομάδα Drama Gang.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται παραμονή Χριστουγέννων όταν σε ένα γραφείο υποστήριξης απελπισμένων συνευρίσκονται τα πλέον ετερόκλητα άτομα και αρχίζουν τα ευτράπελα…
Η παράσταση ανεβαίνει με επιτυχία καθώς τα μέλη της ομάδας «ζουν» την ιστορία και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, “χαρίζοντας” στο κοινό άφθονο γέλιο μέσα από τους έξυπνους και σαρκαστικούς διαλόγους!
Η ομάδα Drama Gang, που δημιουργήθηκε το 2015, με το συγκεκριμένο έργο (σε μετάφραση Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου και σκηνοθεσία του Μανώλη Ντουκάκη), κάνει την δεύτερη εμφάνισή της στο χανιώτικο κοινό. Οι Drama Gang  είναι οι: Μαρία Ταξινταράκη, Γιώργος Τζετζαϊλίδης, Νοέλ Παπαντωνάκη, Μανώλης Ντουκάκης, Γιώργος Μαρκουλάκης, Νεκτάριος- Δημήτριος Πόγκας, Χρυσούλα Λιγγερίδου, Νικολέτα Μπουλταδάκη, Μιχάλης Φραγκιαδάκης.
Τα σκηνικά  είναι από τη Νικολέτα Μπουλταδάκη, ο τεχνικός ήχου – φωτισμού είναι ο Άγγελος Παπαδάκης, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Τζετζαϊλίδης.
Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν στις  15-16-17 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.30 μ.μ. στο Στούντιο Ὀξω Νου (Αγίας Κυριακής 29, Ταμπακαριά, Χαλέπα).
Το έργο είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 15 ετών. Τηλέφωνο επικοινωνίας για την παράσταση: 6937 247 940.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 12/12/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/enas-anatreptikos-ai-vasilis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου