Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Προς αποξήλωση ο δρόμος στη Χρυσή Ακτή;

Παρελθόν είναι πιθανόν να αποτελεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο παραλιακός δρόμος που εδώ και χρόνια ενώνει τη Χρυσή Ακτή με τους Αγίους Αποστόλους.
Και αυτό γιατί χθες το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής που είχε καταθέσει ο Δήμος Χανίων με σκοπό να “παγώσει” την αποξήλωση του δρόμου, έως ότου τροποποιηθεί η απόφαση για ορισμό του αιγιαλού στο συγκεκριμένο σημείο. Από την πλευρά της, η ΔΕΥΑΧ είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα για να αναβληθεί το έργο της αποξήλωσης του δρόμου. Τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν εγκριθεί για χρονικό διάστημα που τώρα έχει λήξει.
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ όταν κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα ήταν ο Αντώνης Σχετάκης ο οποίος την περασμένη Τετάρτη παραβρέθηκε στη δίκη για την προσωρινή διαταγή που δεν έγινε δεκτή. Ο κ. Σχετάκης επιβεβαίωσε στα “Χ.ν.” ότι χθες γνωστοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, κι αφού προηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Τετάρτη με αγορεύσεις δικηγόρων των δύο πλευρών (Δήμου από τη μια και ιδιώτη από την άλλη).
Ο κ. Σχετάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις και τόνισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης κατοίκων και φορέων για την περιοχή.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 16/12/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/pros-apoxilosi-o-dromos-sti-chrisi-akti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου