Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

"Φεγγάρι στη Ρόδα" και φέτος στα Χανιά

Το "Φεγγάρι στη Ρόδα" είναι πραγματικότητα και φέτος στα Χανιά και οργανώνεται από τους "Ποδηλάτρεις" που σε κείμενό τους αναφέρουν:

Οι Ποδηλάτρεις παίζουν!

Αν ζεις στα Χανιά και δεν έχεις ακούσει για το Φεγγάρι στη Ρόδα υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: είτε βρισκόσουν σε πείραμα Κρυογονικής στο Πολυτεχνείο είτε είχες αφοσιωθεί εσώκλειστος στην έρευνα για την διάσωση του φυτού Limonium cornarianum.
Το Φεγγάρι στη Ρόδα λοιπόν ξαναχτυπά. Το ποδηλατικό παιχνίδι πόλης και ταινία μικρού μήκους είναι έτοιμο να παρασύρει τους συμμετέχοντες σε ένα τρελό βράδυ αποδόμησης της σοβαρότητας και της ρουτίνας. Σε ένα βράδυ που οι δρόμοι ανήκουν σε όλους και που τα ποδήλατα είναι όχημα μεταβίβασης συναισθημάτων και
Φαντασσίας.
Όχι δε θα βγείτε για ποτάκι, δε θα βάλετε τα καλά σας και δε θα ψάξετε για πάρκινγκ. Αντίθετα θα πάρετε το ποδήλατό το σας και μαζί με άλλους 300 ποδηλάτες θα επιδοθείτε σε μια γιορτή παιχνιδιού και γέλιου. Η πανσέληνος θα προκαλέσει σεληνιασμό και η παλιά πόλη θα γεμίσει ποδήλατα και τρελούς αναβάτες απροσδιόριστης μεταμφίεσης που δύσκολα θα καταλάβετε τι κάνουν αν δεν μπείτε στο «κόλπο». Με λίγα λογια, ομαδική παράκρουση!
Πληροφορίες για τους κανόνες του Ποδηλατικού παιχνιδιού θα βρείτε στο HYPERLINK "http://www.podilatreis.gr" www.podilatreis.gr, στα ποδηλατάδικα της πόλης και σε κεντρικά καφέ της πόλης. Όσοι δε συμμετέχουν στο παιχνίδι θα ήταν καλό να μην μετακινηθείτε με αυτοκίνητο στην Παλιά Πόλη αφού η πρόσβαση θα είναι δύσκολη...(εμείς σας προειδοποιήσαμε). Άσε που ποτέ δε ξέρεις τι σκαρφίζονται οι Ποδηλάτρεις...
Για τη συμμετοχή σας πρέπει
α) να έχετε ποδήλατο,
β) να έρθετε στην πλ.Αγοράς στις 22.07 για την εγγραφή σας (λόγω μεγάλης προσέλευσης μην αργήσετε) και
γ) να έχετε μαζί σας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πίσω Κόκκινο Φωτάκι ποδηλάτου (βλ.κωλοφάναρο).
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 22.00 στην Αγορά.
ΥΓ: και μην ξεχνάμε, σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου critical mass (Ποδηλατόβολτα-διεκδίκηση χώρου για το ποδήλατο), όπως κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα, 19.30 στην Αγορά.
Ποδηλάτρεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου