Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Εντυπωσιακό το νέο βίντεο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Εντυπωσιακό το νέο βίντεο για το Πολυτεχνείο Κρήτης σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Φωτίου και καλλιτεχνική επιμέλεια του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη (παραγωγή Indigo View).
Η σχετική ανακοίνωση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος αναφέρει ότι «το Πολυτεχνείο Κρήτης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το νέο video για τις σπουδές και την έρευνα που πραγματοποιούνται στην Πολυτεχνειούπολη των Χανίων! Γνωρίστε τις 5 Σχολές Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τους φοιτητές, τους ερευνητές, τους καθηγητές, τη ζωή στην Πολυτεχνειούπολη!
Το video γυρίστηκε από την Indigo View του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα νέο, δυναμικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με κύρια αποστολή τη διεύρυνση της γνώσης, την καινοτομία στην έρευνα και την προσφορά προς την κοινωνία.
Iδρύθηκε το 1977 στα Χανιά και υποδέχθηκε τους πρώτους φοιτητές τον Οκτώβριο του 1984.
Με πέντε μονοτμηματικές Σχολές: Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.
Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένου κύρους.
Το Πολυτεχνείο Κρήτης έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, «Άξιο Θετικής Μνείας» (“Worthy of Merit”) από την Επιτροπή Εξωτερικών Εμπειρογνωμόνων στην εξωτερική αξιολόγηση που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2016.
«Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα από τα πιο παραγωγικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα στην έρευνα και μπορεί να συγκριθεί θετικά με αντίστοιχα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής».
«Το Πολυτεχνείο Κρήτης διαθέτει σύγχρονα προγράμματα σπουδών, βασισμένα σε υψηλά διεθνή πρότυπα».
«Προσφέρει υψηλού επιπέδου θεωρητική αλλά και πρακτική εξάσκηση, με αποτέλεσμα οι προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων του να είναι εξαιρετικές.»
Τα παραπάνω, αναγράφονται στην Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, επιβεβαιώνοντας το υψηλής στάθμης ερευνητικό έργο που παράγεται στο Ίδρυμα. Kατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξωτερικής αξιολόγησης από την ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση των τριάντα έξι Α.Ε.Ι. της χώρας, το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα από τα 7 Πανεπιστήμια (σε σύνολο 22 Πανεπιστημίων) που έλαβε την υψηλότερη δυνατή επίδοση.
Μία από τις πιο πρόσφατες διακρίσεις που σχετίζεται με τις σπουδές και την έρευνα στο Ίδρυμα είναι η κατάταξη του Πολυτεχνείου Κρήτης στις θέσεις 201-300 στον κλάδο Electrical Engineering σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη Academic Ranking of World Universities (ARWU) (Shanghai subject rankings) για το έτος 2016.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πολυτεχνείο Κρήτης: http://www.tuc.gr
Ενημερωθείτε για τα βραβεία και τις διακρίσεις του Ιδρύματος: https://www.tuc.gr/index.php? id=awards».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου