Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πάλι για την ΕΡΤ

Γράψαμε προ ημερών για τα προβλήματα με τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ στα Χανιά, τα οποία για μια ακόμη φορά σίγησαν με την πρόσφατη κακοκαιρία.
Η βλάβη αποκαταστάθηκε προ ημερών αλλά η λήψη των σταθμών παραμένει δύσκολη στην πόλη των Χανίων. Με αφορμή το σχόλιό μας, ο αναγνώστης μας, Σ.Μ., από την περιοχή του Αγ. Ιωάννη, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέρεται με τη σειρά του ως ακροατής της ΕΡΤ, στις δυσκολίες ακρόασης των σταθμών.
Γράφει ο αναγνώστης μεταξύ άλλων: «Εχω στείλει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια (στην ΕΡΤ) email διαμαρτυρίας γι’ αυτό το θέμα της προβληματικής λήψης στην περιοχή Πρεβαντορείου στον Αγ. Ιωάννη, όπου κατοικώ. Ότι η λήψη είναι δύσκολη με παράσιτα παρόλο που έχω βάλει εξωτερική κεραία. Εκτός από τις συνεχείς διακοπές του σήματος τα τελευταία χρόνια. Την τελευταία φορά μου είπαν ότι αναβάθμισαν τον πομπό σε πιο δυνατό και δεν θα υπάρχει θέμα. Αμ δε. Καμία βελτίωση και σε μερικές μέρες πάλι χάλασε. Τα ίδια και χειρότερα. Κουράστηκα πια να διαμαρτύρομαι. Το μόνο καλό είναι ότι σου απαντάνε και σε παίρνουν και τηλέφωνο. Η μόνη λύση είναι Μαλάξα».
Ο ίδιος επισημαίνει ότι «αν δεν ενοχλήσει την ΕΡΤ το αρμόδιο τμήμα της Αντιπεριφέρειας στο οποίο επίσης έχω διαμαρτυρηθεί, δεν βλέπω σωτηρία».
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 15/2/2023)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου