Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

"Ξανασταυρώνεται": Προετοιμασίες για την νέα ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ("Το Νησί", "Η λέξη που δεν λες").
Πρόκειται για την παραγωγή  του έργου: "Ξανασταυρώνεται" που αποτελεί σύγχρονη μεταφορά του αριστουργήματος του Νίκου Καζαντζάκη: "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται".
Το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο θέατρο: "Μίκης Θεοδωράκης" στο παλιό λιμάνι των Χανίων έγινε με επιτυχία η επίσημη παρουσίαση του σχεδίου παραγωγής της ταινίας: "Ξανασταυρώνεται" παρουσία πολλών καλλιτεχνών και ηθοποιών που ξανασυναντήθηκαν από "Το Νησί", όπως "οι: Τάσος Νούσιας, Νίκος Ορφανός, Γιάννης Στάγκογλου, Μαρινέλλα Βλαχάκη.
Οπως σημειώνει η Μαρινέλλα Βλαχάκη σε ανάρτησή της στο facebook: «Διαβάσαμε αποσπάσματα από το βιβλίο "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" στο οποίο θα βασιστεί η ταινία. Ο Μίνως Μάτσας μας θύμισε τα τραγούδια από "το νησί" τα οποία ερμήνευσαν η ηθοποιός Μαρία Κίτσου και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Είθε σύντομα να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες και να δούμε με χαρά την πολυαναμενόμενη πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Θοδωρή Παπαδουλάκη!».
Η ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής Indigoview βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://www.indigoview.com/
Η φωτογραφία είναι από το facebook του cinemagazine:
https://www.facebook.com/cinemagazine.gr/photos/pb.171925736199921.-2207520000.1551813584./2536786683047136/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου