Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

"Ερωτας Μαϊστρος" το νέο βιβλίο της Δέσποινας Χατζή

Το νέο της βιβλίο με τίτλο "Ερωτας Μαϊστρος" της Δέσποινας Χατζή κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις Μίνωας.
Υπόθεση: Για να ζήσεις το παρόν, πρέπει να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν…
Στα δεκαοχτώ της η Νίνα φεύγει απ’ το νησί που μεγάλωσε με σκοπό να μην ξαναγυρίσει ποτέ, απογοητευμένη από τον πόνο και την απόρριψη που εισέπραξε απ’ τα ίδια της τα αδέλφια. Στην Αθήνα προσδοκά τη λύτρωση, αλλά ένας έρωτας οδυνηρός και «απαγορευμένος» τη στιγματίζει. Όταν αρκετά χρόνια μετά επιστρέφει στο νησί, καινούρια ερωτήματα γεννιούνται.
Τι δεν πρόλαβε να της πει ο πατέρας της πριν πεθάνει;  Πόσο τυχαία είναι η συνάντησή της στο νησί με έναν σαραντάχρονο γεωπόνο; Με τη βοήθεια της Φρόσως, της ενορατικής γυναίκας που τη μεγάλωσε, θα οδηγηθεί βήμα βήμα στις απαντήσεις.
Θα καταφέρει η Νίνα να απεγκλωβιστεί οριστικά από το παρελθόν της,  να πιάσει την άκρη του νήματος και να την ενώσει με το σήμερα; Θα επιστρέψει στον ζωγράφο Άλκη Φωτίου, που την περιμένει υπομονετικά στην Αθήνα, για να ζήσουν μαζί έναν έρωτα μαΐστρο;
Το νέο μυθιστόρημα της Δέσποινας Χατζή είναι μια συγκινητική καταγραφή της προσωπικής αναζήτησης μιας γυναίκας η οποία θα οδηγηθεί σε λυτρωτικές απαντήσεις που κανένας άντρας δεν μπόρεσε ποτέ να της δώσει…
Η Δέσποινα Χατζή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Εργάστηκε στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία και στην Αιμοδοσία του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αγ. Σάββας, από το 1986 έως το 2012, πτυχιούχος του κλάδου Τεχνολόγων-Παρασκευαστών Ιατρικών Εργαστηρίων. Παράλληλα, ασχολήθηκε με εναλλακτικές θεραπείες και είναι δασκάλα Ρέικι. Σήμερα εργάζεται εθελοντικά στους Γιατρούς του Κόσμου. Το πρώτο της μυθιστόρημα, Μοιρογιασεμόλαδο, γράφτηκε το 2002. Κυκλοφορούν, επίσης, τα βιβλία της: Ζωή σαν κρύσταλλο (μυθιστόρημα) και Ο Λαέρτης και το μολύβι του σε ρυθμούς τανγκό (νουβέλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου