Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Podcast "Στιγμές" 1: Ο Κώστας Λειβαδάς θυμάται ιστορίες από τα Χανιά

Η πρώτη εκπομπή "Στιγμές" στο podcast των "Χανιώτικων νέων" είναι ένα 5λεπτο με τον Κώστα Λειβαδά που θυμάται όταν πρωτοέπαιξε στο "Φαγκότο", την χρονιά που βρέθηκε στην πόλη ενας μουσικός του Στινγκ αλλά και μια χειμωνιάτικη βραδιά όταν ένας εκκεντρικός κάτοικος εν μέσω βροχής και βροντών άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού, έβαλε τη μουσική από τον Ζορμπά και χόρευε σαν... αετός!
Τα "Χανιώτικα νέα" εισάγουν μια ακόμη καινοτομία στην τοπική ενημέρωση, εγκαινιάζοντας το πρώτο δημοσιογραφικό podcast στην Κρήτη.
Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία που επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας των “Χ.ν.” (www.haniotika-nea.gr) να ακούσουν επί τόπου ή οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, ένα ηχογραφημένο επεισόδιο, μια… εκπομπή λόγου για να το πούμε πιο απλά, σύντομης διάρκειας. Το απόσπασμα αυτό μπορείτε να το “κατεβάζετε” και να το αποθηκεύετε στο κινητό ή τον υπολογιστή σας ώστε να μπορείτε να το ακούσετε ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Έτσι, θα σας κρατάνε συντροφιά οι δημοσιογράφοι των “Χ.ν.”, στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στη δουλειά ή όπου αλλού έχετε εσείς όρεξη!
Όλα τα αρχεία μπορείτε να τις βρείτε στο www.haniotika-nea.gr/podcast ή στις σχετικές πλατφόρμες (όπως το anchor και το spotify – σύντομα σε περισσότερες).
Link: http://www.haniotika-nea.gr/stigmes/
Link2: http://www.haniotika-nea.gr/gegonos-to-proto-dimosiografiko-podcast-stin-kriti-apo-ta-quot-chaniotika-nea-quot/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου