Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Συναυλία Κ. Λειβαδά – Ανδρ. Μπάμπαλη στον Φουρνέ

Συναυλία του Κώστα Λειβαδά και της Ανδριάνας Μπάμπαλη διοργανώνει η Ενορία Μεταμορφώσεως Σωτήρος Φουρνέ Κυδωνίας, το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Kέντρου Φουρνέ (παλιό Δημοτικό Σχολείο Φουρνέ).
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης και στεγάνωσης του Ιερού Ναού του Φουρνέ.
Η τιμή εισιτήριου έχει οριστεί στα 13 ευρώ με ποτό.
Οπως σημειώνει ο Κώστας Λειβαδάς για τον ίδιο «είναι πολύ σημαντικό ότι θα κάνουμε αυτή τη συναυλία στον μαγικό Φουρνέ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και για τον καλό σκοπό των ενισχύσεων που παρέχει η υποδειγματική Ενορία του, με το ακούραστο και πάντα κοντά στον άνθρωπο έργο της. Επιπλέον δε μιας και έχω πολλούς αγαπημένους συγγενείς από εκεί και έχω γνωρίσει τη μεθυστική ομορφιά και τη φιλοξενία του μέρους από μικρός. Επίσης, θα έχουμε μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τρεις αγαπημένους μας μουσικούς μαζί και συνεργάτες χρόνων. Τον Βαγγέλη Καλαμαρά στα τύμπανα, τον Αιμίλιο Μπαριάμπα στο μπάσο και τον συνθέτη και σολίστα στο μπουζούκι και την κιθάρα Κώστα Βελλιάδη. Ολα τα γνωστά μας τραγούδια θα είναι παρόντα καθώς και τραγούδια άλλων συναδέλφων, σύγχρονα και παλαιότερα, που αγαπάμε πολύ…
Είναι σημαντικό που γίνεται πρώτη φορά μια συναυλία τραγουδιών εκεί και που η Ενορία και ο πατήρ Εμμανουήλ Σκαλίδης που είναι πάντα κοντά στους νέους, είχε ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία από καιρό για μια βραδιά επικοινωνίας με τη νεολαία σε πρώτο πλάνο.
“Η επιμονή σου”, “Για να σε συναντήσω”, “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, “Μοίρα μου έγινες”, “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα” και “Δεν είναι αργά για θαύματα”, μερικά από τα πιο αγαπημένα.
(Χανιώτικα νέα - 21/8/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/sinavlia-k-livada-andr-bampali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου