Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Κηδεύτηκε ο Νίκος Κακαουνάκης

Τελέστηκε σήμερα στις 4 το απόγευμα, στη γενέτειρά του στο Καστέλι Χανίων, η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Το Καρφί», Νίκου Κακαουνάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 71 ετών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
"Καλό ταξίδι Νίκο" είναι ο σημερινός τίτλος της εφημερίδας "Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου", η οποία είναι ολόκληρη αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του εκδότη της.
"Ο Νίκος ήταν χαρισματικό άτομο. Διέθετε εκπληκτική επικοινωνιακή ικανότητα και σπάνιο ταλέντο να εμπνέει εμπιστοσύνη στο συνομιλητή του- ακόμη κι αν ανήκε σε αντίπαλη πολιτική παράταξη ή αν τον έβλεπε για πρώτη φορά. Δεν πρόδωσε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη και δεν αποκάλυψε ποτέ τις πηγές των πληροφοριών του. Γι’ αυτό απέκτησε τη φήμη του "μπεσαλή" και του μιλούσαν ανοιχτά όλοι οι συνομιλητές του....", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα για τον δημοσιογράφο.
Εν τω μεταξύ, με επιστολή της που δημοσιεύθηκε "Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου", η οικογένεια του Νίκου Κακαουνάκη καταλογίζει σοβαρές ευθύνες στο νοσοκομείο Ευαγγγελισμός για το γεγονός ότι μία «επέμβαση ρουτίνας» οδήγησε στον θάνατο τον άνθρωπό τους.
Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 11:17 Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου