Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Θλίψη για τον θάνατο του Σταμάτη Ζολινδάκη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χανιώτη μουσικού Σταμάτη Ζολινδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών.
Ο Σταμάτης Ζολινδάκης, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο χώρο της κατασκευής βιτρό, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται και με την άλλη μεγάλη του αγάπη, τη ροκ μουσική.
Ηταν στους δημιουργούς του συγκρότηματος “Πληνθέτες” με το οποίο εξέδωσε cd το 2004. Το 2017 συμμετείχε στο χανιώτικο συγκρότημα “Change House” με το οποίο είχε εμφανιστεί στα Χανιά αλλά και το εξωτερικό. Επίσης, συμμετείχε στο σχήμα “Τριώνυμο” (από τη σελίδα του οποίου στο facebook η φωτoγραφία).
Ο ίδιος είχε συνεργαστεί με γνωστούς μουσικούς της ροκ, όπως τον Αγγελο Σκορδίλη. Επίσης είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τους “Proxima Dies” και το 1993 με το ροκ σχήμα της εποχής “Αντίθετο ρεύμα”. Ακόμη, είχε ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο κάνοντας μουσικές εκπομπές.
Ο Σταμάτης Ζολινδάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην χανιώτικη κοινωνία.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά και η ταφή θα γίνει στο εκεί κοιμητήριο Η σορός θα βρίσκεται στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου στις 3 μ.μ.
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί κατάθεση στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον “Ορίζοντα” Χανίων.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 12/4/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/thlipsi-gia-ton-thanato-tou-stamati-zolindaki/?fbclid=IwAR3wL2XmehVV9GpZ6jJMH22YKgON4AY3yJyq9i3HtjSUGeq_nxeTarUqD_k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου