Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κ. Λειβαδάς - Α. Μπάμπαλη στα Χανιά τη Δευτέρα

Με αγαπημένα τραγούδια στις… αποσκευές τους, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα εμφανιστούν την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου  στις 9.30 το βράδυ στο ιστορικό καφέ “Κήπος” στα Χανιά.
Οπως μας λέει ο Κώστας Λειβαδάς, για τον ίδιο «αλλά και για την Ανδριάνα που έχει ακούσει τα μυθικότερα, είναι πολύ σημαντικό που επιτέλους θα κάνουμε ένα λάιβ στον “Κήπο” και μάλιστα 29 Ιανουαρίου, τη σωστή ώρα που και ματς προλαβαίνονται και των Τριών Ιεραρχών είναι την επομένη».
Για το τι θα ακούσουμε την Δευτέρα, ο ίδιος αναφέρει ότι μπορεί ο καινούργιος του δίσκος με τίτλο: “Χαμένη διαδρομή” «να είναι πολύ ηλεκτρικός, όμως εμείς θα είμαστε πιάνο – κιθάρα – φωνή, παίζοντας τα πάντα από την πολύ αρχή, από το “δεν είναι αργά” έως το “εσύ είσαι ο άνθρωπός μου” και από το “κάθε μπαλκόνι” έως την “επιμονή” και το “λες να μη ξέρω”». Επίσης, θα παίξουν τραγούδια από τον Αττικ έως τον Σιδηρόπουλο.
Ακόμα, ο  Κώστας Λειβαδάς σημειώνει ότι «CD φυσικά θα υπάρχουν εκεί για όλους και φυσικά τουλάχιστον μια απρόβλεπτη έκπληξη όπως πάντα» και ότι περιμένει ιδιαιτέρως «τους ροκάδες φίλους μου, όλων των ηλικιών και κατευθύνσεων. Εξάλλου ροκ είναι ο βράχος και ο βράχος και το νησί στον κήπο της καρδιάς μας. Εκεί που πήγαμε την πρώτη μας βόλτα με τους γονείς μας, εκεί που είδαμε το πρώτο μας θερινό σινεμά».
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μας είπε ότι η συναυλία της Δευτέρας αποτελεί παράλληλα για την ίδια συνάντηση με έναν παλιό της φίλο καθώς με τον Κώστα Λειβαδά συνεργάζονται πολλά χρόνια.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - Διαδρομές - 27/1/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/k-livadas-a-bampali-sta-chania/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου