Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αναμνήσεις από τα Χανιά για Φινλανδούς επισκέπτες

Με αναμνήσεις από τα Χανιά γέμισαν χιλιάδες Φινλανδοί που επισκέφτηκαν την διεθνή έκθεση Matka Nordic Travel Fair-2015 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι.

Στην έκθεση, που έστειλε θετικά μηνύματα, συμμετείχε η Ενωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων με κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό της το λιμάνι των Χανίων. Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ξενοδόχων επισημαίνει
«η Φιλανδική αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 7,2% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2014 περίπου 67.722 Φιλανδοί αφίχθησαν στα Χανιά».
Σε ό,τι αφορά την έκθεση υπογραμμίζει ότι «αρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Είχαμε πολλές συνομιλίες με Tour Operators και με δημοσιογράφους στις οποίες ήταν εμφανές ότι η Φιλανδική αγορά θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το 2015».
Ακόμα, σύμφωνα με την Ενωση, «το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 70,000 Φιλανδούς που πέρασαν από την έκθεση. Η Ένωσ
η Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις, με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events για την συνεργασία της στην κατασκευή και σωστή τοποθεσία του περιπτέρου μας».
Η Ενωση Ξενοδόχων γνωστοποίησε και στοιχεία από την AFTA (Association of Finish Travel Agents) στα οποία «φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός προτίμησης για τους Φιλανδούς μετά από την Ισπανία με περίπου 183.707 Φιλανδούς επισκέπτες το 2014 στην Ελλάδα (άρα τα Χανιά εκπροσωπούν περίπου το 37% του συνόλου που επισκέπτεται την Ελλάδα)».
Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων Μανώλης Χ. Γιαννούλης και ο Γραμματέας Κυριάκος Ε. Παπαδάκης.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 27/1/2015)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/anamnisis-apo-ta-chania-gia-finladous-episkeptes/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου