Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Θετικές ειδήσεις

“Κόντρα” στην πόλωση και στις κραυγές των ημερών εν όψει των εκλογών που απασχολούν μοιραία την επικαιρότητα, ξεχωρίσαμε δύο ειδήσεις που τιμούν τα Χανιά και τους συντελεστές τους.
Η πρώτη αφορά τη διάκριση που κατάφερε ένα χανιώτικο νεανικό ροκ συγκρότημα, το “Core TheBand”, το οποίο μετά την πρωτιά του σε διαγωνισμό στην Αθήνα, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό στο Οσλο της Νορβηγίας!
Η δεύτερη αφορά τη διάκριση της χανιώτικης εταιρείας ελαιολάδου TerraCreta η οποία κέρδισε δύο χρυσά και ένα αργυρό βραβείο για τρία προιόντα της, στον διαγωνισμό 1001 Degustations 2014 που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία τον Δεκέμβριο του 2014.
Οι δύο αυτές ειδήσεις έχουν ένα κοινό: Είναι η λέξη επιτυχία. Είναι η απόδειξη ότι μικροί και μεγάλοι που θέτουν στόχους, μπορούν να τους πετύχουν. Είναι το μήνυμα που στέλνουν: ότι στην εποχή της κρίσης, η Ελλάδα της δημιουργίας είναι εδώ. Ζωντανή και δημιουργική. Είναι δύο ειδήσεις - ανάσες δροσιάς και ελπίδας, μέσα σε αυτές τις ημέρες… Γιατί τα καλά, αυτά που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας γεμίζουν με αισιοδοξία, πρέπει να λέγονται και να αναδεικνύονται.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 23/1/2014)
 Link: http://www.haniotika-nea.gr/thetikes-idisis/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου