Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Οι διακοπές ρεύματος

ΧΩΡΙΣ ηλεκτρικό ρεύμα για πολλές ώρες έμεινε μεγάλο τμήμα της πόλης των Χανίων εξαιτίας βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Και αυτό μεσούσης της τουριστικής περιόδου, με τα Χανιά να έχουν γεμίσει από επισκέπτες του καλοκαιριού.
ΤΟ αποτέλεσμα ήταν σπίτια να μείνουν από ηλεκτρικό ρεύμα, επιχειρήσεις να κλείσουν προσωρινά έχοντας υποστεί ζημιά και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς τα φανάρια δεν λειτουργούσαν.
ΟΙ τεχνικοί του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) έκαναν λόγο για σοβαρές βλάβες, ενώ άλλαξαν μετασχηματιστή στο κέντρο της πόλης. Οι τεχνικοί σίγουρα έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.
ΩΣΤΟΣΟ, από την πολύωρη αυτή διακοπή προκύπτουν εύλογα ερωτήματα: Από ποιον, πώς και πότε θα αποζημιωθούν πολίτες και επιχειρηματίες για τυχόν ζημιές που έχουν υποστεί; Εχει γίνει επαρκής έλεγχος και συντήρηση των δικτύων ηλεκτροδότησης; Κι αν τύχει να προκύψουν ξανά απανωτές βλάβες, τι ετοιμότητα υπάρχει για την αντιμετώπισή τους; Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει επάρκεια ή ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό;
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 2/8/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/i-diakopes-revmatos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου