Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Τάμτα: «Υπέροχη πόλη τα Χανιά»

«Yπέροχη πόλη» χαρακτηρίζει τα Χανιά η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια Τάμτα, μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” με αφορμή την αυριανή εμφανισή της στο Carroten Beach Party που θα πραγματοποιηθεί στο Cabana Mare στην Αγία Μαρίνα.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το Carroten, η Τάμτα θα δώσει το έναυσμα με το  καλοκαιρινό anthem “Αρχές Καλοκαιριού” για την κορύφωση του πάρτι.
Το νέο τραγούδι της Τάμτας, “Αρχές Καλοκαιριού”, υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου και το video clip του  υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

•Ποιά είναι τα πρώτα πράγματα που σας έρχονται στο μυαλό όταν ακούτε για την πόλη των Χανίων;
«Υπέροχη πόλη, πανέμορφες θάλασσες, καταπληκτικό φαγητό και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! Έχω πολλούς φίλους από τα Χανιά. Ο πιο κοντινός μου συνεργάτης τα τελευταία χρόνια είναι από τα Χανιά και είχα την χαρά να τα επισκεφτώ στο παρελθόν και να δω όλα τα ωραία που έχει από τα μάτια ενός Κρητικού».

•Tι εκπλήξεις επιφυλάσσει στον κόσμο το πάρτι στο cabana Mare;
«Κάθε χρόνο το αντιηλιακό Carroten κάνει μια σειρά beach partes σε όλη την Ελλάδα! Το πρώτο πολύ επιτυχημένο Party ήταν την Αθήνα, το δεύτερο στην Πάτρα και το τρίτο είναι στα Χανιά. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι είναι ένα Carroten beach party… Μαζί με την Carroten θα μοιράσουμε καταπληκτικά δώρα, θα μεταδώσουμε το vibe του Party στην πόλη των Χανίων Με τη βοήθεια του Max Fm και το Σάββατο γύρω στις 17:30 θα τραγουδήσω Live με την μπάντα μου!».

•Μίλησέ μας για το νέο σου τραγούδι το “Αρχές Καλοκαιριού”.
«Για εμένα είναι ένα πολύ καλοκαιρινό τραγούδι που μεταδίδει στο 110% το Ελληνικό καλοκαίρι! Την μουσική την έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου. Το αρχές καλοκαιριού είναι ένα τραγούδι που έφτασε στο ΝΟ1 των ραδιοφωνικών τσάρτ και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο».

•Ποια είναι τα σχέδιά σου για τον χειμώνα που έρχεται;
«Θα κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων που έχω σχεδιάσει. Επίσης, θα με δείτε σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω! Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ δημιουργική… Αυτή που έρχεται εύχομα να είναι ακόμα πιο πολύ».

•Εχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες στην καριέρα σου;
«Όλοι έχουμε… Να θυμάστε ότι όταν συμμετείχα στο Super Idol δεν ήξερα καν Ελληνικά! Αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη και βασική δυσκολία. Είμαι άνθρωπος που δεν την φοβίζουν οι δυσκολίες. Τις αντιμετωπίζω!».

•Τι μηνύματα θα ήθελες να στείλεις στους θαυμαστές σου στην Κρήτη;
«Οτι ζουν σε ένα υπέροχο μέρος και πρέπει να το χαίρονται! Εύχομαι να έρχομαι πολύ πιο συχνά! Τα λέμε το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Cabana Mare στις 17:30!».
Γ. Λ.
(Χανιώτικα νέα - 20/7/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/tamta-iperochi-poli-ta-chania/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου