Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κώστας Λειβαδάς: "18 χρόνια δρόμος" στην Αθήνα

To μουσικό ταξίδι στη 18χρονη πορεία του Κώστα Λειβαδά στην ελληνική μουσική σκηνή συνεχίζεται με παρουσίαση της διπλής συλλογής “18 χρόνια δρόμος” την Πέμπτη 10 Μαρτίου στην Κεντρική Σκηνή του “Σταυρού του Νότου” στην Αθήνα.
Στην παράσταση, που θα περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε και αγαπήθηκαν, είτε ερμηνεύτηκαν από τον ίδιο τον Κώστα Λειβαδά είτε από άλλους καλλιτέχνες, θα εμφανιστούν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Χανιώτισσα Ερωφίλη, αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία ερμήνευσαν το πρόσφατο «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη».
Θα ακουστούν τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του αγαπημένου μουσικού, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, όπως τα: «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Δειλά», «Πιάσε Με», «Για να σε συναντήσω», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη), «Η επιμονή σου», «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», «Παιδιά των δρόμων», «Μοίρα μου έγινες», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Στων φίλων τα σπίτια», «Πάω να δω τ’ αστέρια» κ.α..
Στο διπλό άλμπουμ συμμετέχουν: Μ. Ασλανίδου, Δ. Γλέζου, Γ. Δημητριάδης, Ε. Ζουγανέλη, Γ. Κότσιρας, Σ. Κραουνάκης, Μ. Λιδάκης, Σ. Λογαρίδης, Α. Μπάμπαλη, Γ. Νέγκα, Β. Παπακωνσταντίνου, Μ. Πασχαλίδης, Μ. Πολυχρονίδη, Ν. Πορτοκάλογλου, Γ. Ρωμανός, Δ. Σαββόπουλος, Β. Σκουλάς, Μ. Στόκας, Ε. Τσαλιγοπούλου.
Ο “Σταυρός του Νότου” βρίσκεται στον Νέο Κόσμο (Φραντζή & Θαρύπου 37), τηλέφωνα: 210 9226 975 & 210 9239 031.
Να σημειώσουμε ότι εκδήλωση με αφορμή την κυκλοφορία του “18 χρόνια δρόμος” είχε γίνει με επιτυχία στις 13 Ιανουαρίου στο Μουσείο Τυπογραφίας στα Χανιά, όπου μαζί με τον Κώστα Λειβαδά είχε εμφανιστεί η Ερωφίλη.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 28/2/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/kostas-livadas-18-chronia-dromos-stin-athina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου