Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

ΕΒΕΧ: Εκστρατεία προβολής των Χανίων ως ασφαλής προορισμός

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής η νέα εκστρατεία τουριστικής προβολής των Χανίων ως ασφαλής υγειονομικά προορισμό με την ονομασία: “Chania: Always Pure”
Μια εκστρατεία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων με επίκεντρο ένα εντυπωσιακό βίντεο με εικόνες από τα Χανιά μετά την επανεκκίνηση της τουριστικής αγοράς.
Η παρουσίαση της εκστρατείας έγινε συμβολικά στην τοποθεσία των Τάφων των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι με τη συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου.
Η τοποθεσία των Τάφων των Βενιζέλων επιλέχθηκε καθώς, όπως επισημάνθηκε, ο Ελευθέριος Βενιζέλος έθεσε τα θεμέλια της εξέλιξης του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, οι σελίδες του Επιμελητηρίου Χανίων στα κοινωνικά δίκτυα, στο Facebook, στο Instagram και στο YouTube, θα προωθούν εντυπωσιακές εικόνες και μηνύματα για τον πολιτισμό, τη φύση, τη διατροφή, τη φιλοξενία.
Τόσο στον χαιρετισμό του όσο και μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Αντώνης Ροκάκης, τόνισε ότι «στο Επιμελητήριο Χανίων σε διαρκή επικοινωνία με τους τουριστικούς φορείς και την τοπική κοινωνία αφουγκραστήκαμε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη να βγούμε αποφασιστικά μπροστά».
Ακόμα, στην εκδήλωση επισημάνθηκε ότι στην πρωτοβουλία του αυτή το Επιμελητήριο Χανίων δεν σκοπεύει να υποκαταστήσει τις δυναμικές και εξελισσόμενες τουριστικές εκστρατείες της Ελληνικής Πολιτείας και της Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίες είχαν ήδη παραχθεί κατά το μεγαλύτερό τους μέρος πριν την αιφνίδια πανδημία, αλλά «συστρατεύεται “έξυπνα” στην εθνική και παγκρήτια προσπάθεια λειτουργώντας συμπληρωματικά και ενισχυτικά για το αύριο του τόπου μας».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, υπογράμμισε ότι «ο στόχος μας είναι ακόμα και την τελευταία στιγμή, έστω και τον Σεπτέμβριο, έστω και τον Οκτώβριο, εάν τα πράγματα με τον Covid πάνε σχετικά καλά, να μπορέσουμε να φέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τουριστών εδώ στα Χανιά».
Η παρουσιάστρια της διαφημιστικής εκστρατείας, Μελίνα Ασλανίδου, σημείωσε: «Σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα και ο τόπος μας, έλαβα την τιμητική πρόσκληση από το Επιμελητήριο Χανίων να ενώσω μαζί σας, ως εθελόντρια, και τη δική μου φωνή για να στείλουμε ενωμένοι οι άνθρωποι της Φιλοξενίας και του Πολιτισμού ένα καθαρό και δυνατό μήνυμα – πρόσκληση προς κάθε υποψήφιο ταξιδιώτη, κάθε προβληματισμένο από την πανδημία επισκέπτη, στην Ευρώπη και στην υπόλοιπη Ελλάδα: CΗΑΝΙΑ, Always Pure».
Δείτε το βίντεο της διαφημιστικής εκστρατείας: https://www.youtube.com/watch?v=g1-exwPrdGE&feature=emb_logo
(Χανιώτικα νέα web - 31/7/2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου