Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Ροκ φεστιβάλ στα Χανιά – Στη μνήμη του Σταμάτη Ζολινδάκη

Στον ρυθμό της ροκ θα κυλήσει το τριήμερο 4, 5 και 6 Ιουλίου στα Χανιά.
Το Chania Rock Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Ενετικό Προμαχώνα San Salvatore στο παλιό λιμάνι.
Φέτος θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Σταμάτη Ζολινδάκη, του Χανιώτη ροκά που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Χανώτη rocker που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στη μουσική και την τέχνη μέσα από τις μπάντες του αλλά και τις εκπομπές του».
Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ, δηλαδή η Πέμπτη 4 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Δήμου Χανίων και θα έχει χανιώτικα μουσικά σχήματα με ελεύθερη είσοδο.
Συγκεκριμένα, τα δύο τελευταία μουσικά σχήματα που συμμετείχε ο Σταμάτης, οι “Πληνθέτες” και οι “Τριώνυμο” θα “ενωθουν” ειδικά για την πρώτη μέρα του festival, παρουσιάζοντας συνθέσεις του.
Νωρίτερα στη σκηνή θα ανέβουν 8 ακόμη Χανιώτικες rock μπάντες: The Dragons, Hide n seek – Hidden Sick The Halicuti Band, Hemingways, Oblivion, Noisy Whisper, Northwaves και PlanetΝone.
Την Παρασκευή 5 Ιουλίου εμφανίζονται: Tarja Turunet, Uli Jon Roth, Sinheresy, Doomocracy, Decipher.
Το Σάββατο 6 Ιουλίου οι: Demons & Wizards, Rotting Christ, Holocaust, Carthadogs, Diamond Signs.
Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές, η είσοδος την πρώτη μέρα του φεστιβαλ, Πέμπτη 4/7 θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο, ενώ εισιτήρια για τη δεύτερη (5/7) όπως και την τρίτη μέρα (6/7) προπωλουνται κανονικά από όλα τα σημεία προπώλησης.
Γ. ΛΥΒ.
Link: http://www.haniotika-nea.gr/rok-festival-sta-chania-sti-mnimi-tou-stamati-zolindaki/?fbclid=IwAR0bCQdgHhsd14M1Qft6KTqSo2CrmnGZV8nwc9CzYp_HFpwLzIREHeMdCZE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου