Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δισκογραφία του Κώστα Λειβαδά στο Spotify

Στο δημοφιλές Spotify έχουν ανέβει τα άλμπουμ του Κώστα Λειβαδά. Οι χρήστες του site μπορούν να βρουν και να ακούσουν το άλμπουμ: "Τι χρονιά και αυτή", το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα" (ολόκληρο το άλμπουμ), το "Γραμμένο με κόκκινο", το "Μια πλευρά", η "Χαμένη Διαδρομή"  με τους "Υπνοβάτες", κ.α.
Το Spotify είναι μια streaming υπηρεσία  μουσικής. Επιτρέπει
την πλοήγηση και την αναζήτηση μουσικής ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος, λίστα αναπαραγωγής ή εγγραφής δισκογραφικής εταιρείας.
Το Spotify λειτουργεί κάτω από ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με δύο streaming βαθμίδες: Spotify Free (160 kbit/s) και Spotify Premium (έως 320 kbit/s).
Διαθέτει εκατομμύρια τραγούδια, έτοιμες playlists τις οποίες έχουν δημιουργήσει λάτρεις της μουσικής και ειδικοί, τα τελευταία singles και άλμπουμ της εβδομάδας κ.α.
To Spotify λειτουργεί σε υπολογιστή, τάμπλετ αλλά και σε κινητό μέσα από τις σχετικές εφαρμογές (app) που μπορεί να κατεβάσει ο χρήστης.

2 σχόλια:

  1. και το μια πλευρα ολοκληρο ,το δευτερο μου αλμπουμ και σκορπια τραγουδια απο το κρατησου απ τη σταχτη που συντομα θα ανεβει ολοκληρο και αυτο .....το μονο που δεν γινεται να υπαρξει οπως ολες οι συλλογες ειναι το πολυ επιτυχημενο 18 χρονια δρομος ,η συλλογη με τα πιο αγαπημενα τραγουδια μου ,,,,ευχαριστω γιαννη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή