Τρίτη 2 Απριλίου 2024

"Σαν λουλούδι στο βράχο" - Νέα τραγούδι από Κώστα Λειβαδά και Πάνο Κατσιμίχα

Με τη συνεργασία του Κώστα Λειβαδά και του Πάνου Κατσιμίχα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι: “Σαν λουλούδι στο βράχο”, το οποίο μέσα σε δύο ημέρες από την πρώτη ανάρτησή του στο Youtube (29 Μαρτίου), έχει πάνω από 2.650 προβολές.
Στο “σαν λουλούδι στο βράχο”, ο Κώστας Λειβαδάς “ντύνει” με τη μουσική τους ποιητικούς στίχους του Πά- νου Κατσιμίχα.
Ο ίδιος ο Κώστας Λειβαδάς σημειώνει:
«Όταν έλαβα τα λόγια από το ‘‘Σαν λουλούδι στο βράχο’’ από τον Πάνο Κατσιμίχα, στην αρχή συγκινήθηκα πολύ βαθιά, το αγκάλιασα με την ψυχή και μετά, για πολύ καιρό, δεν το ξαναδιάβασα ολόκληρο, παρά μόνο του έριχνα κλεφτές ματιές, γιατί δυσκολευόμουν να φύγω από την θέση του παραλήπτη και του ακροατή που είχε λάβει αυτό το μήνυμα μέσα στο μπουκάλι που ταξίδευε χιλιάδες χρόνια, όσο και η παντοδύναμη λειτουργία του τραγουδιού.
Έγινα συνταξιδιώτης σε μια ανύποπτη ευλογημένη στιγμή, την οποία περίμενα πολύ καιρό. Έτσι όπως γίνεται ιδανικά στα αξέχαστα ταξίδια… Και πράγματι, οι ακροατές διά βίου, εκείνοι που σέβονται το χάρισμα και μεταφέρουν τη φλόγα, ξέρουν ότι το τραγούδι δεν σε εγκαταλείπει ποτέ πρώτο και είναι διπλά γενναιόδωρο στην υπομονή και την επιμονή. Σώζει ζωές και μας χωράει όλους, και σ’ αυτό χρωστάμε και τις δικές μας ζωές, ο Πάνος κι εγώ. Kαλή ακρόαση».
Στίχοι: Πάνος Κατσιμίχας. Μουσική: Κώστας Λειβαδάς. Τραγούδι: Πάνος Κατσιμίχας, Κώστας Λειβαδάς. Πιάνο-σαντούρι: Κώστας Λειβαδάς. Βιολιά-βιόλες: Φώτης Σιώτας.
Ενορχήστρωση: Κώστας Λειβαδάς – Πάνος Κατσιμίχας – με τη συνδρομή του Φώτη Σιώτα στα έγχορδα Ηχογράφηση-μίξη-mastering: Aλέξανδρος Χρυσίδης, Στούντιο Sierra Publisher: Protasis Music Publishing Κυκλοφορεί από την Protasis Music.
Ακούστε το τραγούδι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=kfCb30rqkLk
(Χανιώτικα νέα - 2/4/2024)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου