Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο

«Στον αέρα» είναι το εξάμηνο στο Πολυτεχνείο Κρήτης, σύμφωνα με τον πρύτανη του Ιδρύματος Ιωακείμ Γρυσπολάκη, μετά την αναβολή της συνεδρίασης της Συγκλήτου.
Αντίθετη άποψη έχουν οι φοιτητές, που υποστηρίζουν ότι το ζήτημα μπορεί να διευθετηθεί με συγκρότηση του οργάνου, μετά τις γιορτές. Συγκλητικοί του Πολυτεχνείου Κρήτης βρήκαν χθες τις τρεις πόρτες της πρυτανείας ερμητικά κλειστές με λουκέτα. Στον κατάλογο των θεμάτων που επρόκειτο να συζητηθούν ήταν η τροποποίηση του ακαδημαϊκού εξαμήνου ώστε να δοθεί παράταση και να μη χαθεί το εξάμηνο σπουδών, η διεξαγωγή πρόσθετης εξεταστικής για τους τελειόφοιτους και το πρόγραμμα έργων για το 2009.
Κατά τον Ι. Γρυσπολάκη, αφού δεν συζητήθηκε χθες το ζήτημα της παράτασης του εξαμήνου, «τα πάντα είναι στον αέρα και μπορεί να χαθεί». Τα λουκέτα στις τρεις πόρτες της πρυτανείας, τόνισε, είχαν τοποθετήσει τρεις φοιτητές. Υποστήριξε πως αυθαιρετούν και ανέφερε πως δεν γνωρίζει από «ποια κέντρα κινήθηκαν». «Δεν ξέρω ποιους εκπροσωπούν αυτοί οι άνθρωποι, πλην όμως αυτό που δηλώνω απεριφράστως είναι ότι αντιστρατεύτηκαν σήμερα αυτοί οι 3 τα συμφέροντα όλης της φοιτητικής κοινότητας, του Πολυτεχνείου Κρήτης», είπε ο πρύτανης.
Γ. ΛΥΒ.
(Ελευθεροτυπία - 24/12/2008)
Link: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=2774

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου