Την έλλειψη εορταστικών εκδηλώσεων για το ελαιόλαδο επισημαίνει ο σεφ του ΜΑΙΧ και μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας, Γιάννης Αποστολάκης.
Οπως αναφέρει, «πέρασε ο Ιούλιος και ο Αύγουστος
Τελείωσαν τα πανηγύρια και η γιορτές, και τα καλέσματα από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους για να γιορτάσουμε διάφορα τοπικά προϊόντα
Αλλά ουδείς πολιτιστικός σύλλογος η Δημοτική αρχή δεν γιόρτασε, (από ότι γνωρίζω τουλάχιστον), το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ το προϊόν με τη τεραστία διατροφική αξία.,και τη σπουδαία συμβολή στη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».
Γ. ΛΥΒ.
Οπως αναφέρει, «πέρασε ο Ιούλιος και ο Αύγουστος
Τελείωσαν τα πανηγύρια και η γιορτές, και τα καλέσματα από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους για να γιορτάσουμε διάφορα τοπικά προϊόντα
Αλλά ουδείς πολιτιστικός σύλλογος η Δημοτική αρχή δεν γιόρτασε, (από ότι γνωρίζω τουλάχιστον), το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ το προϊόν με τη τεραστία διατροφική αξία.,και τη σπουδαία συμβολή στη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 7/9/2019)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/kapia-giorti-gia-to-eleolado/
Link: http://www.haniotika-nea.gr/kapia-giorti-gia-to-eleolado/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου