Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Χιούμορ και σχολιασμός για τα social media στην παράσταση "Πρόσκληση για 4"

Ένα σχόλιο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δοσμένο με πολύ χιούμορ και ανατροπές, αποτέλεσε το θεατρικό έργο: «Πρόσκληση για 4» που ανέβηκε από τη νεοσύστατη χανιώτικη ομάδα: «Ε.Ν.σταση τέχνις» τις προηγούμενες ημέρες στη σκηνή του Βενιζέλειου Ωδείου.
Οι πρωταγωνιστές, εθισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα δωμάτιο, ο καθένας για άλλον λόγο, ύστερα από πρόσκληση σε social media και τότε αρχίζουν τα απρόβλεπτα…
Το σενάριο ήταν της
Εύας Γκουντάρα (μηχανικός παραγωγής και διοίκησης, με μεταπτυχιακό στην επιχειρησιακή έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης) που απέδειξε ότι διαθέτει ταλέντο στη γραφή και φαντασία. Η σκηνοθεσία της ίδιας και της ομάδας. Ξεχωριστοί στους ρόλους τους οι Νίκος Μοτάκης, Παναγιώτης Βαγιωνάκης, Βασίλης Αντωνάκης, Δέσποινα Αθητάκη, Gary Borland. Η σκηνογραφία και τα σκηνικά ήταν του Βασίλη Αντωνάκη και του Αλέξη Ντουσάκη.
Ηταν μια «μαύρη κωμωδία» για τον κόσμο του διαδικτύου και του hashtag, που κατάφερε να κρατήσει –με έξυπνο χιούμορ και ξεκαρδιστικούς διαλόγους- για δύο περίπου ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών οι οποίοι απηύθυναν ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 27/11/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/chioumor-ke-scholiasmos-gia-ta-social-media/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου