Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Τελική ευθεία για την Γ΄κάμερα στη Μονάδα Πυρηνικής Ιατρικής του ΓΝΧ

Το αργότερο έως τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να έχει εγκατασταθεί στη Μονάδα Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Χανίων η καινούργια Γ΄κάμερα με την οποία οι εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται θα καλύπτουν όλο το εύρος των σπινθηρογραφημάτων.
Οπως μας είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίας διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθεί η Γ ‘ κάμερα καθώς ο διαγωνισμός έχει ολοκλξηρωθεί. Αμεσα, επίσης, αναμένεται να λειτουργήσει στο νοσοκομείο καινούργος ψηφιακός στεφανιογράφος – αγγειογράφος.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Στο μεταξύ, σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε προχθές η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ, την πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος, ενώ παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης, η Ειδική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, κ.α.
Χαιρετισμούς απέστειλαν ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, που συγχαίρουν τους εργαζόμενους της υγείας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης για το έργο τους, ενώ μεταφέρθηκαν και οι ευχές της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη, του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννη Κωτσιόπουλου και του Βουλευτή Ρεθύμνου ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Στο μήνυμα του ο Υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης αναφέρεται «στην ικανότητα της Διοίκησης αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας», τονίζει ότι «δίνετε πολλές και δύσκολες μάχες» και συμπληρώνει μεταξύ άλλων ότι στην καινούργια χρονιά «θα χρειαστεί να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να μπορέσουμε να αντιπαρέλθουμε τα προβλήματα τα οποία έχουμε μπροστά μας, αλλά και για να συνεχίσουν οι συμπολίτες μας να έχουν όλο και πιο ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες».
Στις προκλήσεις αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας τη νέα χρονιά αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του και ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του.
Τελος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «τα φλουριά στην βασιλόπιτα του 2023 ήταν 23 πολλά εξ αυτών έτυχαν σε εργαζόμενους της κεντρικής υπηρεσίας, οι οποίοι έλαβαν ως δώρο από τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης μία ημέρα μακριά από τα εργασιακά τους καθήκοντα».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 14/1/2023)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου